Meniu de Halloween pentru copii

halloween

Halloween-ul pentru copii înseamnă multe dulciuri şi lucruri ciudate care să te sperie. Avem costume, avem petreceri şi avem o mâncare plină de viermi, ochi şi unghii de vrăjitoare. Ceea ce nu înseamnă însă că nu este comestibilă. Haideţi să vedem cum alcătuim un meniu pentru copii.

Pizza

Pizza este preferata tuturor, aşa că nu o putem lăsa deoparte. Aveţi aici o reţetă de pizza, doar că aceasta, la final, este învelită în fâşii de mumie. Care se fac extrem de simplu, folosind fâşii de brânză.

Paste

Cărui copil nu îi plac paştele. Numai că de Halloween paştele sunt negre. Şi neapărat ornate cu un sos generos, de roşii. Punem, la final, şi ochii monstrului, făcuţi din mozzarella şi măsline pentru pupile.

Viermi

Îţi poţi închipui o distracţie mai mare decât să sugi viermi verzi gelatinoşi? Copiii nu pot, motiv pentru care le şi punem la dispoziţie un castron întreg. Totul este să avem gelatina şi colorant alimentar.

Fructe fantomă

Faptul că este Halloween nu înseamnă că renunţăm la obsesia noastră de a le da fructe copiilor. Acum, sub formă de fantomă. Ce ne trebuie sunt câteva banane, iaurt si ciocolata. Trebuie să ne apucăm de ele din timp, ca să poată să îngheţe.

Băutura cu fum

Nu poţi avea succes mai mare cu băutura de halloween decât folosind gheaţă carbonică, pentru a scoate fum. Aşa că fă ce băutură vrei, poate să fie un puch de fructe, poate să fie un suc de roşii. Important este să adaugi şi gheaţă carbonică. Nu uita să foloseşti mănuşi groase, ea nu poate fi atinsă direct cu mâna.

Şi că totul să fie şi mai special, poţi servi băutura direct din dovleacul scupltat. Bu Hu Hu!

Citeşte aici şi sugestiile noastre pentru meniul de Halloween pentru adulţi.

, ,