Autentificare

Înregistrare

Mini gustări cu pizza pentru copii fericiţi

Mini pizza pentru copii

Mini pizza pentru copii

Să zicem că ai la dispoziţie 20 de minute şi o vreo 5 copii plus părinţii lor îţi vor intra pe uşă. Vrei să iasă totul perfect pentru că altfel copilul tău se va uita urât la tine (la vârsta asta ai 0 empatie şi 100% ego) şi va trebui să mai dai ochii cu acei părinţi câţiva ani de zile de acum înainte (doar nu îţi vei da copilul la altă şcoală numai din cauza unei vizite).

Ce să le dai, ce să le dai? Şi copiii şi părinţii sunt nervoşi şi mofturoşi. Copiii sunt nervoşi pentru că şi-ar dori numai pizza şi dulciuri. Părinţii sunt nervoşi pentru că nu vor să audă iar de pizza şi dulciuri. Iar dacă şi fiecare copil îşi doreşte altfel de pizza, aşa cum se întâmplă de obicei, atunci cum să te mai descurci?

Ei bine, faci mini pizza. Cu multe toppinguri, la alegere. Pe care le pui frumos în farfurioare, în faţa lor, să îşi umple fiecare pizză cu ce anume vrea. Ca să ai părinţi relaxaţi pui şi nişte frunze de spanac şi broccoli. Ca să ai copii mulţumiţi pui caşcaval, şuncă, pui.

Ca să faci mini pizza foloseşte tava de brioşe. Vor ieşi aşa mici şi rotunde. Perfecte.

Problema este cu aluatul. Îţi trebuie unul cât mai repede. Din fericire, avem noi o reţetă extrem de rapidă: o cană jumătate de făină se amestecă cu trei sferturi de cană de iaurt până când se încorporează bine. Se lasa 5 minute în pace, apoi poate să fie folosită pentru a face mini-pizza.

Ai totul pregătit? Bine. Acum, că ţi-au veit musafirii, pofteşte-i pe toţi în baie la spălat pe mâini şi apoi în bucătărie, să îşi pregătească singuri pizza pe care şi-o doresc, din ingredientele pe care tu le pui la dispoziţie.

, , ,