Secrete in bucatarie, de la gospodine cu experienta

Aceste mici secrete din bucatarie, stiute de gospodinele cu experienta sunt foarte utile in a economisi timp si te vor ajuta la prepararea celor mai delicioase bucate.

  1. Pentru ca untul sa se inmoaie mai repede, trebuie sa il dai prin razatoare.  Untul razuit se va incorpora mult mai repede si mai bine in aluat.
  2. Daca scapi din greseala si putina coaja in bolul in care ai spart un ou, umezeste-ti mana si vei reusi sa o scoti cu usurinta.
  3. Pastele se reincalzesc mult mai repede daca lasati spatiul din mijlocul lor gol. In acest fel, caldura va ajunge mult mai repede si mai uniform la paste.
  4. Pune un servetel de hartie deasupra bolului de salata verde si apoi acopera bolul cu o folie de plastic pentru a pastra salata proaspata si verde pentru mai mult timp.
  5. Cea mai buna metoda pentru a raci vinul sunt boabele de struguri inghetate.
  6. Pentru a evita ca mancarea sa dea in foc, pune o lingura de lemn deasupra oalei.