Câștigă Perfectil – supliment pentru păr bogat, piele sănătoasă, unghii rezistente

poza-perfectilSezonul rece este cunoscut drept cel mai puternic inamic al sănătăţii, în principal din cauza schimbărilor de temperatură, care favorizează slăbirea sistemului imunitar.

În plus, stresul sau obiceiurile alimentare necorespunzătoare sunt un factor adițional ce periclitează aportul de nutrienți esențiali în bunăstarea sănătății, astfel că părul și unghiile își pierd rezistența, iar pielea devine mai uscată și mai aspră.

Este atât de simplu să dai o notă de frumusețe părului, pielii și unghiilor cu doar un produs: Perfectil! Conceput special să suplinească procesul de îngrijire zilnică, Perfectil este un supliment alimentar recomandat la orice vârstă atât femeilor, cât și bărbaților.

Bazat pe cercetări științifice și cu o formulă ce conține 22 nutrienți esențiali în sănătatea organismului, Perfectil îmbină ingrediente “cheie” pentru un păr bogat, piele sănătoasă, unghii rezistente.

 

 

Câștigă și tu un premiu Perfectil, răspunzând la întrebarea ‚,Câți nutrienți esențiali conține Perfectil?’’.

Concursul se desfășoară în perioada 9-17 noiembrie.

Vor fi alesi, prin tragere la sorti, trei castigatori, dintre persoanele care lasa un comentariu la acest articol.

Castigatorii vor fi afisati in aceasta pagina vineri, 18 noiembrie.

Castigatorii sunt: Mirela Liliana Ion, Lavinia Suta, Ion Ionut. Felicitari!

Pentru a intra in posesia premiilor trimiteti, va rugam, pe contact@gastropedia.ro copie dupa cartea de identitate, adresa la care vreti sa fie livrat cadoul si nr dvs de telefon.