În acest weekend este Bucharest Street Food Festival

street-food
În acest weekend avem posibilitatea de a mânca mâncare de la tarabă în cadrul Bucharest Street Food Festival care se ţine la Romexpo, pe aleea principală.

Ce înseamnă street food? Înseamnă că găteşti pe stradă, că stai de vorbă cu clientul în timp ce îi prepari mâncarea. Înseamnă şi că mănânci pe stradă.

Întâlnim aici tot felul de preparate – îngheţatele artizanale și clătite burgeri şi barbeques. Şi cei care ne oferă mâncarea, peste 60 la număr, au venit din toate colţurile ţării, nu sunt doar magazinele din Bucureşti pe care le cunoaştem deja. Iar bucătăriile sunt internaţionale, de la sandvişuri italiene până la clătite sărate ardeleneşti şi supă japoneză.

Şi pe lângă multă mâncare mai ai şi distracţie, întrucât vor cânta 20 de artişti: Nouvelle Vague, Dub Pistols, Jaya The Cat, Ziggi Recado, Audio Bullys, Golan, Şuie Paparude, Comă, Fantome, Argatu, Fraţii Grime, Cred că sunt extraterestru, Subcarpaţi, Macanache & The Putreds, Otherside, Helen, Timpuri Noi, Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu (DJ set)

Accesul este liber până la orele 16, după care se plăteşte bilet, 17 lei pe zi sau abonament de 42 lei pentru mai multe zile.

Uite cateva imagini care te vor lamuri cum este atmosfera:

street-food4 street-food3 street-food1 street-food2

Sursa foto: pagina de facebook a festivalului

, ,