Măşti pentru fata, pe timpul verii. Trei reţete simple.

Pielea nu îmbătrâneşte numai datorită vârstei, ci şi din cauza expunerii prelungite la soare sau vânt. Şi vara, cum stăm mai mult pe afară, iar soare bate cu putere de dimineaţă până seara, nu este de mirare că pielea feţei ajunge să sufere. Pentru a-i reda strălucirea şi elasticitatea putem apela la câteva remedii simple, care se găsesc chiar la noi în bucătărie.

Roşii

O mască naturală făcută din felii de roşii poate face minuni pentru o pielea obosită şi stresată. Aplică feliile de roşii timp de 20 de minute, o dată pe săptămână pentru a avea o pielea elastică, fină şi întinerita. Dacă ai inflamaţii de piele freacă roşia pe faţă. Pentru a obţine un efect mai bun încearcă să faci masca naturală din pulpa de roşii şi ulei de măsline.

Cartof

Cartoful este un remediu excelent pentru a obţine un aspect întinerit al pielii. Poate fi folosit pentru a da strălucire pielii, dar are şi un efect antiriduri.

Aplică masca pe bază de cartofi în fiecare zi, timp de 15 minute. Poţi folosi atât cartof crud, cât şi suc de cartofi. Pentru o piele mai elastică şi un contur facial mai clar adăugă suc de lămâie în mască de cartofi.

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de soiu revitalizează şi purifica pielea şi, în plus, stimulează regenerarea să. Însă, nu folosi doar bicarbonat de sodiu pentru a face exfoliant sau o mască.

Amestecă în proporţii egale bicarbonat de sodiu şi ulei de măsline şi foloseşte mixtura pentru a curăţa pielea. Sau amesteca o lingură de bicarbonat de sodiu şi o lingură de iaurt natural. Aplică masca timp de 10 minute şi vei observa cum pielea flască se întăreşte, devine mai fermă şi mai catifelată.

Citeşte continurea şi află din ce alte produse poţi face măşti de piele contra îmbătrânirii pe sfatulparintilor.ro

, ,