Mesaje de sfinții Mihail și Gavriil

Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Astăzi îți oferim o listă cu cele mai frumoase mesaje de sfinții Mihail și Gavriil. Le poți transmite celor dragi, în ziua onomasticii.

Sunt cei mai cunoscuți arhangheli, iar ziua de 8 noiembrie este una specială pentru creștinii ortodocși. Mii de români își sărbătoresc onomastica la această dată.

Mesaje de sfinții Mihail și Gavriil

Printre cei cărora trebuie neapărat să le spui “La mulți ani!” astăzi se numără cei care au următoarele nume: Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela, Michaela, Mișu, Mihăiță, Mihnea, Michi, Gavriil, Gabi, Gavril, Găbiță.

Numele Gavriil, din care se trage mai popularul “Gabriel”, are o semnificație cu adevărat deosebită. El înseamnă “Dumnezeu este puterea mea”. 

De asemenea, nici numele Mihai nu se lasă mai prejos. Dacă îl traducem din ebraică, atunci înseamnă “Cine este ca Dumnezeu”. 

Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Dacă nu știi ce mesaje să trimiți astăzi, fie prin SMS, pe Messenger ori Whatsapp, noi îți dăm o mână de ajutor.

Îți doresc să îți îndeplinești cele mai frumoase vise, să ai parte de lumină și de liniște sufletească! Iubirea și respectul celor din jur să te însoțească pe drumul în viață!

Sănătate multă, să ai parte de tot ce îți dorești în viață, să primești iubire și liniște în suflet!

Fie ca această zi sfântă să îți aducă numai noroc, iar Dumnezeu să te binecuvânteze și să îți asculte toate rugăciunile!

Să ai parte de o zi minunată, cu multă distracție! Ești cea mai tare persoană pe care o cunosc și mă bucur să îți fiu alături în aceste momente fericite!

Cu ocazia onomasticii, îți doresc să ai parte de mult noroc în viață, să ai mereu portofelul plin, inima deschisă și casa plină de iubire!”“Domnul să îți aducă în cale numai bucurii, iar rugăciunile tale să fie ascultate. Fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească!