Trucul de aplicat în fiecare dimineaţă pentru sănătate. Simplu şi eficient

apa lamaie

Ce faci atunci când te trezeşti? Mergi aproape împleticindu-te ca să îţi faci cafeaua? Nu ai timp de nimic sit e grăbeşti pe uşa fără să fi pus nimic în gură?

Am vrea să îţi propunem altceva. Un soi de ritual, cu miros plăcut şi aroma asemenea. Şi este extrem de simplu – nu trebuie decât să încălzeşti un pic de apă şi să pui câteva feliuţe de lămâie în ea. După care să o bei. Un ritual perfect pentru vremea rece de afară.

Beneficii daca bei apa calda cu lamaie

Apă caldă cu lămâie te ajută să îţi detoxifiezi organismul. Aceasta combinaţie pune în mişcare ficatul, care lucrează la îndepărtarea toxinelor.

Sistemul digestiv funcţionează mai bine. Crezi că ai nevoie de o cafea ca să ai un sistem digestiv care nu îţi face probleme? La fel de utilă este şi o ceaşcă de apă caldă cu lămâie, întrucât îţi stimulează tractul gastrointestinal.

Ajută la slăbire. Ceai cu miere? Cafea cu cremă de lapte şi zahăr? Nu, mult mai bine este să bei apă caldă cu lămâie dacă vrei să slăbeşti.

Stomac fără supărări. Simţi că eşti balonat, că ai gaze, te-ai culcat cumva cu stomacul mult prea plin? Soluţia protrivita cu este să iei câteva pastile, ci să bei apă caldă cu lămâie. Ea va reduce aciditatea din stomac şi în scurtă vreme te vei simţi mai bine.

Stimulezi sistemul imunitar. Lămâile conţin o mare cantitate de vitamina C, exact ce recomanda doctorul pentru întărirea sistemului imunitar.

Pentru un efect si mai puternic

Ei bine, pentru un gust un pic mai picant şi pentru un adaos benefic pentru sănătate pune în apă caldă cu lămâie şi un pic de ghimbir proaspăt. Pune ghimbirul tăiat cubuleţe în apă fierbinte şi lasă-l pentru 20 de minute. Adăugă peste lămâi şi mai multă apă. Gata, se poate bea!

Sursa foto

, , ,