Weekend de pomină din 28 în 30 iulie

Dacă eşti în Bucureşti în acest weekend nu are deloc de ce să îţi pară rău. Ai suficiente mâncăruri noi de încercat, dar şi lucruri de văzut. Să le luăm pe rând, aşa cum probabil le vei lua şi tu, ca să ajungi la fiecare în parte.

Festivalul Strada Armenească 

Strada Armenească revine! Vino să petreci 3 zile în stil armenesc. O să te bucuri de concerte, dansuri, bucate tradiţionale, expoziţii, tururi ghidate şi multe alte activităţi.

Intrarea este liberă, de la mic la mare. Vă aşteptam pe toţi să petrecem împreună! Şi nu vom fi singuri. La fel ca în ediţiile precedente, comunitatea grecească, evreiască şi roma ne vor acompania şi ne vor ajuta să ducem festivalul tot mai sus şi să vă oferim vouă, participanţilor, o experienţă frumoasă şi de neuitat.

Vino să simţi spiritul armenesc în inima Bucureştiului!

În Grădină la Băneasa From Fărm to Table 

În Grădină la Băneasa, În Grădină la Băneasa, vin și Veta și Winnetou. Pentru că sâmbăta asta după amiază, punem la copt chiar la noi în grădină, cea mai mare salată de vinete. O așezăm pe masă lângă cele mai proaspete legume de sezon și specialități de brânză de capră, sau chevre de capră cum i se mai spune pe românește.

Băcănia Veche vine cu Nasul Roșu – ferma de legume de lângă București – și aduc cu ei niște vinete, niște roșii și niște ardei gras.

Preoțescu, Crescător de Capre – fermă de capre și producător de brânzeturi – vor aduce cu ei câteva specialități de brânză din lapte crud de capră.

Pâine din-aia bună luăm de la PainPlaisir și poate o rupem și-o mâncăm chiar cu mâna

Ce turnăm la draft: #MorningGlory, #AmberGuerre, #EasyRider, #SplitThePot

Doar sâmbătă. După 4 PM. Până se termină salata de vinete. După, turnăm bere. Până pleacă Winnetou.

Marele Picnic ShortsUP, ediția 4 

Încă puțin și starea de vacanță va invada Grădina Botanică București pe 29 și 30 iulie, când locul se va transforma în cinema-ul outdoor preferat al sezonului. Nu vor lipsi nici activitățile menite să te relaxeze, tururile ghidate cu ajutorul cărora vei afla mai multe despre speciile de plante din Grădină, atelierele, muzica jazz sau…bucătăriile urbane. Căci despre ele vrem să îți povestim acum. Strângem într-un loc food truck-urile îndrăgite din oraș, cu meniuni apetisante și diversificate. Tu trebuie doar să îți pregătești pătura de picnic și să lași restul în grija noastră.

Înainte de experiența cinematografică ShortsUP, te invităm să iei parte la o experiență gastronomică savuroasă ce va include burgeri, pizza delicioasă, bunătăți vegetariene, paella, hot dogs, înghețată artizanală și multe, multe alte gusturi noi de descoperit.

,