Cum să slăbeşti pentru nunta că Pippa Middleton

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a căsătorit pe 20 mai şi nunta ei a fost principală discuţie a tuturor revistelor care relatează despre vedete. Nu este de mirare, întrucât a fost o nuntă de prinţesa, chiar dacă Pippa Middleton nu are sânge regal.

Cum s-a pregătit ea pentru nuntă? Ce dieta a ţinut, ce exerciţii pentru o formă frumoasă a braţelor şi gâtului? Pregătirea a durat 3 luni şi a avut un program personalizat conceput de clubul Grace Belgravia din London.

Ea s-a axat mai ales pe exerciţii cardio şi Pilates, care asigură o prezenţă tonică şi ajuta la subţierea corpului şi construirea muşchilor. În plus, nu a mai băut alcool, nici măcar un pahar de vin, de luni de zile.

Oricum, probabil că nu a avut nevoie de prea mult efort ca să fie în această formă excelentă întrucât mereu este aşa. Cum este posibil să fie atât de subţire, te întrebi? Ei bine, print-o dieta foarte echilibrată şi un stil de viaţă activ.

Viaţă activă înseamnă chiar activa – participă la competiţii pentru amatori, fie că sunt de alergat sau de ski. Încearcă să mănânce cereale integrale, carbohidraţi care dau energie şi să respecte modelul de 3 mese pe zi. Mănâncă cât mai puţine prăjituri, pâine albă, paste şi alege în schimb quinoa, ovăz. Soluţia ei este să nu îşi refuze nimic, însă să mănânce totul în moderaţie.

După cum mărturiseşte, nu are prea mare grijă la dietă, exceptând moderaţia, decât înaintea evenimentelor sportive, când îşi pregăteşte corpul pentru efort, renunţând la alcool, zahăr rafinat şi alimente procesate.

, ,