O altfel de piata duminica, la M60, Bucuresti

Duminica mergem la piata, ceea ce adesea inseamna ca mergem la supermarket. Si mai luam inca o data produse care nu ne plac atat de tare. Dar ne propunem ca de saptamana viitoare sa facem ceva ca sa cautam producatori mici, locali.

Nu mai trebuie sa asteptam pana luni pentru ca putem face un prim pas inca de duminica, mergand la M60. M60 este una dintre cele mai frumoase si relaxante terase din centrul Bucurestiului. Si in fiecare vara au traditia de a invita producatori locali sa isi expuna marfa. Nu vei intalni acolo chiar pe tata Floarea cu batic pe cap, care vinde ascunsa prin blocuri, fara autorizatie, ci vei intalni mai degraba producatori din zona bio-cool.

Fagurele Cu Miere cu produse apicole daruite de albinele harnice din stupinele aflate in Parcul Natural Comana si zona Dobrogei.

Prietenii de la Tomatina ne fac o selectie de legume gustoase si sanatoase, dar si preparate din aceste legume si alimente. Rosii adevarate, mangaiate doar de soare, fasole, vinete, rubarba, kale, broccoli, castraveti, morcovi, patrunjel, leustean, cimbru, busuioc, oregano si altele.

Gama de produse Mediteranea Gourmet este formata din cele mai alese sortimente grecesti, produse de origine protejata, produse de indicatie geografica protejata si produse organice. Ulei de masline, produse fara gluten, condimente, otet balsamic, suplimente dar si o gama de cosmetice bio.

Doamna Anghel Eugenia este pasionata de flori, iar duminica ne pregateste cele mai frumoase flori in ghiveci si, cu un pic de soare, levanda inflorita.

Bio Getika aduce produse cosmetice cu particule de diamant și extracte naturale din plante.

les saveurs d’yveline folosesc cele mai coapte fructe, pregatite ca pe vremuri pentru ca aromele si culorile sa ramana intacte. Gemuri, pates de fruit, sosuri, chutneys – prin care traditia capata accente picante si moderne in retete surprinzatoare.

Ulei de floarea soarelui Bioloi. Pentru a obtine 100 ml de ulei sunt strivite 500 gr seminte de floarea soarelui crescute organic doar cu apa si soare.

Intrarea este libera, asa ca neaparat mergeti sa vedeti, degustati, cumparati.