Salsa cu avocado, mango și ceapă

Poate că titlul spune totul. Ei bine, nu poate spune și ce bună este și cât de bine merge alături de un pește gras, precum somonul.

  • 2 avocado
  • 1/3 cană pătrunjel
  • 2 mango
  • 1/2 cană ceapă roșie
  • fulgi chili
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1/8 linguriță piper
  • 1/4 linguriță sare
  • opțional: puțin sos Sriracha

Tăiem cubulețe fructele de mango si avocado, le amestecam cu pătrunjelul tocat, ceapa rosie tocată, sare, piper, fulgi chili și zeamă de lămaie. Pentru un gust mai picant, putem presăra si puțin sos Sriracha.

Se potrivește de minune alături de pește, creveți, caracatiță sau pui. Sau servită ca atare, lângă o pungă de chipsuri. În fotografia de prezentare o găsiți alături de somon, cartofi cu ceapă roșie la cuptor și pesto de leurdă.

Serviți cu inima plină! Poftă bună!

Cu drag,

@Daria.eats