Weekend gurmand în Bucureşti 10-11 iunie


Cum vine vara cum încep festivalurile gastronomice. Ceea ce ne permite să ne plimbăm, să socializăm, să stăm în spaţii deschise şi, mai ales, să descoperim mâncare de bună calitate.

Bucharest Craft Beer Festival 2017


Bucharest Craft Beer Festival 2017 va avea loc între 9 și 11 iunie, la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162 – 164), iar biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe IaBilet.ro, la prețul de 17 lei biletul de o zi și 45 lei abonamentul.

Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare specială, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate. Pe lângă bere, vedeta evenimentului, festivalul propune și diverse tipuri de cidru și mâncăruri deosebite, și ele diversificate față de anul precedent. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet la barbeque texan și pizza artizanală, oferta culinară a festivalului va întregi pe deplin gustul aparte al berilor.
Pinic Fonic Festival

Pinic Fonic Festival are loc în Pădurea Băneasa şi te poţi bucura aici de un spaţiu generos în natură, de multă muzică de calitate, dar şi de principalele branduri de food-truck pe care le-ai mai întâlnit şi la alte evenimente din Bucuresti.

Sursa foto

, ,