10 Paşi mici spre schimbări mari

zi-buna

Orice schimbare trebuie privită ca o provocare, iar când vine vorba de viaţă de zi cu zi ar trebui să facem cât mai multe pentru a înlătura rutina. Nu uitaţi că în micile schimbări stau rezultatele mari, iar mai jos am pregătit o serie de sfaturi care v-ar putea aduce mai aproape de o viaţă plină de satisfacţii.

Respectă angajamentul făcut. Scrie-l , spune-l celor apropiaţi, distribuiţi pe social media. Fă tot ce este nevoie pentru a respecta ce ţi-ai propus. După ce ţi l-ai setat în minte şi l-ai spus altora, va fi mai uşor să începi şi să te ţi de el.

Mănâncă mai mult spanac. Are foarte puţine calorii, este plin de vitamine, fibre şi proteine​​. Adăugând spanac meselor tale vei crea un stil de viaţă mai sănătos şi te vei sătura mai repede. Poate fi adăugat la omletă, folosit în loc de salată în sandwich sau chiar sote. Este , de asemenea, o baza excelentă pentru smoothie-uri.

Chiftele cu brânză şi spanac

Opriţi televizorul. Acest aparat  pare să fie întotdeauna deschis undeva în surdină, chiar dacă nu sunteţi atent. Există o sumedenie de modalităţi prin care să te relaxezi şi să-ţi petreci scurtele momente de timp liber: de la cărţi, yoga, meditaţie sau joculeţe cu cei mici, unde mai pui că poţi ascultă în pace muzita ta preferată. Profită de aceste clipe!

Începeţi trezirea mai devreme. Dacă te trezeşti cu 20 de minute mai devreme, ai 20 de minute mai mult timp singur, 20 de minute pentru un mic dejun frumos, 20 de minute pentru a-ţi pregăti ziua. Poţi face chiar o serie de exerciţii fizice înainte de dus .

Prânzul la pachet. Alege -ţi pregăteşti mâncarea pentru prânz acasă. Vei economisi bani şi în plus, ştii exact ce conţin, adică vei avea parte şi de mai puţine calorii. Unde mai pui că ai tot internetul să găseşti o sumedenie de reţete simple şi accesibile!

Humus

Verificaţi condimentele. În primul rând, încercă să foloseşti mai puţin ketchup-ul, sosul BBQ sau orice alt sos pe care îl iei din comerţ. Multe dintre acestea sunt încărcate cu zahăr şi aditivi. https://gastropedia.ro/recipe-items/sos-de-rosii-i/

Bea mai multă apă. Apa este o parte esenţială a corpului nostru. Este necesară pentru funcţionarea de zi cu zi şi vitală pentru un antrenament de succes. Te poate ajuta şi să pierzi din kilograme.

Săriţi peste sucul de fructe din comerţ. În acestea, există multe ingrediente adăugate (cum ar fi zahăr sau aditivi), poţi renunţa fără probleme la ele şi să-ţi faci propriul suc din fructe alese de tine de la piaţă.

Serviţi cafeaua cât mai simplă. Pentru mulţi cafeaua este o adevărată plăcere, fie că e vorba de cea de dimineaţă sau din alte momente ale zilei. Însă în momentul în care adăugăm celelalte ingredinete (zahăr, lapte, frişcă sau diferite siropuri) aceasta devine o adevărat bombă calorică. Scapă de ele şi bucură-te de o cafea neagră

Încearcă o zi fără carne. Din când în când, alege-ţi câte o zi în care să nu consumi carne. Îţi vei detoxifia organismul şi vei descoperi o sumedenie de mâncăruri numai din legume, extrem de apetisante!

Quinoa cu dovlecel si seminte de pin

Sursa foto

, ,