Alimente banale care îmbunătăţesc metabolismul

metabolism
Nu este atât de dificil să ai un metabolism bun, care arde caloriile în loc să le lase să se depună inestetic în depozite de grăsime. Iar alimentaţia joacă, desigur, un rol foarte important aici. În principiu ar fi bine să mănânci alimente cu un gust ceva mai pronunţat. Şi uite la ce mă refer:

Ardei iute

Se ştie despre ardeiul iute de multă vreme că este capabil să îmbunătăţească metabolismul şi să reducă diferite pofte nu tocmai sănătoase pe care le avem.

Cartofi cu ardei iute

Cereale integrale

Partea cea mai dificilă aici este să găsim cu adevărat cereale integrale şi nu substitute ale lor pline de zahăr.

Prajitura cu banana si fulgi de ovaz

Cafea

Dacă deja bei cafea înseamnă că faci ceva pentru metabolismul tău şi pentru sistemul nervos central. Ca să nu mai spunem de starea de bine.

7 trucuri pe care oricare iubitor de cafea trebuie să le ştie

Oţet

Oţetul conţine un acid care determină corpul să ardă grăsimile. Şi din această cauză este adesea indicat după ce ai consumat cargihidrati rafinaţi.

Sos vinegreta pentru salate

Citrice

Iarna mâncăm mai multe grăsimi, dar, din fericire avm la dispoziţie şi mai multe citrice. Ar trebui ca fiecare masă să o terminăm cu o portocală sau un grepfrut. Sau, de ce nu, să o servim chiar în timpul mesei.

Salata cu portocala si telina

Condimente

S-a observat de multă vreme ca acestea, deşi folosite în cantităţi mici, au efecte mari asupra organismului. Aşa că foloseşte piper, scorţişoară, turmeric pentru a slăbi

Laptele de aur (lapte cu turmeric), cel mai apreciat pentru îmbunătăţirea digestiei şi slăbire

,