Ce trebuie să ştie să îşi pregătească pentru micul dejun oricine a trecut de 18 ani

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu sper că atunci când copiii mei vor avea 18 ani nu mă voi mai preocupa eu de ceea ce mănâncă la micul dejun. Şi, cu toate acestea, vor avea un mic dejun consistent şi sănătos. Ceea ce nu înseamnă o cafea cu un covrig.

Ce alegeri există sănătoase, care să nu necesite cine ştie ce preparare şi să nu fie prea scumpe? Nu, în această listă nu va intra nici avocado, dar nici clasicul salam aruncat pe o felie de pâine. Recomandam insa:

Fulgi de ovăz cu…orice

Fulgii de ovăz sunt hrănitori şi indicaţi pentru fetele care la această vârstă se gândesc la silueta cam 90% din timp.
Îi poţi combina cu lapte, să îi laşi peste noapte şi să îi mănânci a doua zi dimineaţă împreună cu câteva nuci şi fructe deshidratate sau să îi adaugi în iaurt împreună cu câteva seminţe de rodie.

Fulgi de ovaz cu fructe goji

Clătite

Ai spune mă hazardez însă… oricine vrea ceva bun. Iar clătitele sunt chiar simplu de făcut, cu foarte puţine ingrediente. Ai nevoie doar lapte, ouă şi faina. Un aragaz şi o tigaie. Şi, să sperăm că ai prin frigider un borcan cu miere adevărată sau cu gem făcut în casă.

Clatite cu gem sau dulceata

Frigănele

Ce poate să fie mai simplu de atât? Tai felii de pâine mai groase. Le laşi să se înmoaie în lapte, le dai prin ou şi le prăjeşti. Imposibil de greşit cu aşa ceva. În weekend oricine se poate răsfăţa în acest fel.

Cum se fac friganelele


>> Pagina 2: Trei propuneri pentru cei care trebuie sa manance bine dimineata

, , ,