Cum se incalzeste vremea, cum modul nostru de a manca se schimba. Taiem din carne si din grasimi, care ne ungeau pe suflet in timpul iernii, si incep sa ne vina fel de fel de idei atunci cand vedem verdeturi. Pentru ca primavara este anotimpul frunzelor, fie ca vorbim de ceapa, salata,stevie, spanac, loboda, urzici etc.
Si, din fericire, ele apar destul de repede pe tarabe. Mai mult avem de asteptat pentru fructe. Capsunile vor veni mai tarziu. Dar avem la capitolul carne ceva ce nu ar trebui sa ratam, si anume mielul. Pentru ca primavara este perioada in care sunt taiati multi miei de catre ciobani. Iar daca veti cumpara peste sa cumparati mai ales peste oceanic, cum ar fi hering, cod, macrou.
Gustari
Mancaruri cu legume
Ciorbe si supe
Peste, carne
Prajitura cu fructe
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)