Autentificare

Înregistrare

TOP 5 recomandări de seriale și documentare despre mâncare, de pe Netflix

Ești pasionat de bucătărie și visezi rețete cu ochii deschiși? Atunci îți recomandăm cele mai bune seriale și documentare despre mâncare, de pe Netflix.

În zilele noastre, poți afla orice îți dorești despre arta culinară, chiar în timp de stai pe canapea. Gastronomia reprezintă o artă care transcede timpul și unește culturile. Gusturile, culorile din farfurie, savoarea, toate acestea creeaza amintiri de neuitat.

Recomandări de seriale și documentare despre mâncare, de pe Netflix

Unele dintre cele mai apreciate filme și documentare despre arta din farfurie se află pe faimoasa platformă de streaming online. Printre ele se numără și cele 5 care ne-au atras nouă atenția.

 1. Chef’s Table
  Este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate producții din lume. Așa avem șansa de a cunoaște viziunea unora dintre cei mai talentați chefi, din întreaga lume. Gustul din farfurie vine la pachet cu multe povești fascinante.
 2. Mind of a Chef
  Chiar dacă nu este o producție originală Netflix, sezoanele pe care le poți vedea pe platformă merită din plin fiecare secundă din viața ta! Geniul bucătăriei, regretatul Anthony Bourdain, este cel care a pus la cale tot acest proiect inedit.
 3. Street Food
  Atunci când vrei să cunoști cultura unui popor, trebuie neapărat să guști și mâncarea locală. Culorile, gusturile mirosurile te vor însoți în această călătorie. Cu siguranță nu vei regreta!
 4. Final Table
  Îți place mâncarea, dar și adrenalina? Urmărești cu sufletul la gură aventurile concurenților preferați în show-urile culinare? Atunci trebuie neapărat să vezi această producție Netflix.
 5. The Chef Show
  Ce se întâmplă atunci când combini mâncarea cu vedetele, dar și cu idea de food truck? Ei bine, poți afla răspunsul doar dacă urmărești una dintre cele mai de succes producții ale colosului Netflix.