
Omleta facuta in tava de briose, la cuptor. Sursa foto.
Fără îndoială, omletă este printre cele mai des făcute feluri de mâncare. Şi este foarte bine. Nu doar pentru că este gustoasă, ci şi pentru că este hrănitoare şi sănătoasă.
Oricine ştie să facă o omletă, dar acum vrem să vă arătăm cum puteţi face cea mai bună omletă posibilă. Avem 10 variante, cu ingrediente diferită. Să trecem deci, de clasică omleta cu şuncă şi caşcaval.
Omletă cu cartofi şi cârnaţi, foarte iubită în Spania
Omleta delicioasa, cu cartofi si carnati
Omletă cu anşoa, atunci când vrei ceva mai fin
Omletă cu legume, pentru cel mai sănătos mic dejun
Omletă cu spanac şi quinoa, ca să adaugi şi cereale
Omletă cu praz şi jambon, făcută la cuptor
Omletă cu mazăre şi brânză de capră, potrivită şi la prânz
Omletă cu roşii şi feta, pentru că roşiile la cuptor sunt minunate
Omletă verde, cu pătrunjel şi mărar
Omletă cu cartofi prăjiţi, pe gustul tuturor copiilor
Omletă cu spanac, pliata la jumătate